Γιατί είναι σημαντική η τεχνική υποστήριξη  ενός e-shop

Γιατί είναι σημαντική η τεχνική υποστήριξη ενός e-shop

Σήμερα, οι επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα τους, στρέφονται συνήθως στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ψάχνουν μια καλή εταιρεία κατασκευής e-shop για να τους βοηθήσει και δημιουργούν μαζί το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Η δημιουργία ενός e-shop θα αυξήσει τους πελάτες αλλά και τις πωλήσεις της επιχείρησης. Αν η διαχείριση των πελατών και των πωλήσεων του φυσικού καταστήματος ήταν εύκολη υπόθεση για εσάς, με τη δημιουργία ενός e-shop τα πράγματα αλλάζουν.

Θα έρθετε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, μιας και θα αυξηθούν όχι μόνο οι πωλήσεις αλλά και η δουλειά που απαιτείται για να διεκπεραιωθούν όλες οι εργασίες για να λειτουργήσει σωστά το e-shop σας.

Ένα e-shop πρέπει να λειτουργεί ομαλά και σωστά, η ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων πρέπει να είναι η βέλτιστη για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και παραμονή του χρήστη στο e-shop σας, και η εμπειρία του χρήστη πρέπει να είναι πολύ καλή, ώστε να προχωρήσει σε κάποια αγορά και φυσικά να επιστρέψει ξανά στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής υποστήριξης ενός e-shop;

Διαρκής ενημέρωση και διόρθωση των τεχνικών προβλημάτων του site:

Η εταιρεία που σας υποστηρίζει τεχνικά, φροντίζει για την διόρθωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος εμφανίζεται στο site σας. Έτσι για παράδειγμα, αν το site σας δεν αποδίδει ομάδα, πολλές φορές λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, τότε η υπεύθυνη εταιρεία θα διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα για εσάς.

 

Η μετατροπή ενός απλού χρήστη-επισκέπτη σε πελάτη της επιχείρησης

Η εταιρεία υποστήριξης που θα υποστηρίζει το site σας, έχοντας ασχοληθεί με πολυάριθμα άλλα websites και e-shops, έχει την ικανότητα και την εμπειρία να οδηγήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε μεγαλύτερα ποσοστά μετατροπής ( Conversion Rate).

 

Γέφυρες συστημάτων

Οι διάφορες αγορές που γίνονται μέσω του e-shop και οι συναλλαγές χρειάζεται να ενοποιηθούν με τα επιχειρησιακά συστήματα. Για να είστε σίγουροι ότι η διαδικασία ενοποίησης είναι επιτυχής, θα χρειαστείτε τη βοήθεια μιας τεχνικής ομάδας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

 

Η τεχνική υποστήριξη θα σας δώσει μια συνολική εικόνα για τη σωστή ανάπτυξη του e-shop σας

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος συνοδεύεται από διάφορα νέα θέματα που προκύπτουν: οι πωλήσεις, οι πελάτες του e-shop, η διαχείριση των προϊόντων και του εμπορεύματος, η σωστή γέφυρα μεταξύ e-shop και ERP συστήματος, η ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας και πολλά ακόμα. Η ομάδα υποστήριξης ενός e-shop θα σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις και θα σας βοηθήσει, ώστε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες.

 

Τεχνικοί Έλεγχοι και λύσεις

Ένα e-shop μπορεί να γεμίσει με πάρα πολλά στοιχεία, τα οποία στο μέλλον μπορεί να επηρεάσουν το site σας, άρα και τις πωλήσεις. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης βρίσκεται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, πραγματοποιώντας συνεχώς ελέγχους και προσφέρει λύσεις σε κάθε τεχνικό πρόβλημα, το οποίο μπορεί να κοστίσει πωλήσεις. Επιπλέον, με διαρκείς αναβαθμίσεις των συστημάτων και απομάκρυνση περιττών στοιχείων από την ιστοσελίδας σας, θα έχετε βελτιώσεις και στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων σας, άρα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

 

Η διαχείριση ενός e-shop είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και χρειάζεται διαρκή δουλειά. Εμπιστευτείτε την ομάδα του 24LC, που διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση όχι μόνο στη δημιουργία αλλά και τη διαχείριση e-shops.

 

Επιμέλεια Άρθρου: 24LC