Διαχείρηση Social Media

Ξεχωρίστε στα social media και αναπτύξτε την επιχείρησή σας, δημιουργώντας μια δυναμική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, αλληλεπιδρώντας με νέους πελάτες. Το 24LC αναλαμβάνει την δημιουργία λογαριασμών στα social media που επιθυμείτε, καθώς και την διαχείρηση των λογαριασμών που ήδη έχετε για την επιχείρησή σας.

24LC Social Media Marketing

Διαχειριζόμαστε την παρουσία σας στα social media, τόσο οργανικά όσο και στο κομμάτι των πληρωμένων διαφημίσεων (Paid Ads) σε Facebook, Instagram, TikTok.

Ανάλογα με το πακέτο διαχείρησης social media που θα επιλέξετε, συζητάμε μαζί σας και σας προτείνουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε με βάση το σκοπό που θέλετε να επιτύχετε.

Κάνουμε έρευνα για τη διαδικτυακή σας παρουσία στα social media

Εντοπίζουμε στοιχεία όπως το κατάλληλο target group

Σας ενδιαφέρει;

Κάντε το πρώτο βήμα και επικοινωνήστε μαζί μας, έπειτα αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας.

Υπηρεσίες Social Media που προσφέρει το 24LC

Δημοσιεύσεις σε Facebook & Instagram

Δημιουργούμε κάθε τύπο δημοσίευσης, προϊοντικές, πληροφοριακού χαρακτήρα, δημοσιεύσεις διασκεδαστικές, με χιούμορ

Γραφιστικά

Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στους χρήστες των social media. Εικόνα και ήχος συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας για να παρουσιάσετε στα social media την επιχείρησή σας!

Διαγωνισμοί

Ή αλλιώς τα γνωστά giveaway με στόχο την αύξηση των ακολούθων, την ανάπτυξη της κοινότητας

Community Management

για απαντήσεις σε σχόλια και μηνύματα

Facebook Ads

To Facebook είναι μια πλατφόρμα που έχει κατακλιστεί από πληροφορίες. Πλέον, ο μόνος τρόπος για να φτάσει το μήνυμά σας στα αυτιά του target group της επιχείρησής σας είναι μέσω των Facebook Ads.

Influencer Marketing

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας μέσω bloggers και Influencers με μεγάλο κοινό παρόμοιο με το κοινό που στοχεύετε.

Συμβουλευτική

Σχετικά με την εικόνα σας στο ψηφιακό περιβάλλον

Σας ενδιαφέρει;

Κάντε το πρώτο βήμα και επικοινωνήστε μαζί μας, έπειτα αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας.

Τι θα κερδίσετε, εάν επιλέξετε ένα πακέτο διαχείρησης social media από την 24LC;

Τα social media είναι πλέον ένας βασικός τρόπος για να επικοινωνήσετε ως επιχείρηση με τους πελάτες σας. Μια επιτυχημένη social media στρατηγική μπορεί να σας προσφέρει μεγάλα οφέλη:
1.

Ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο: Εκτός από ένα website ή e-shop, η χρήση social media για την επιχείρησή σας είναι πλέον απαραίτητη, για να έχετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στον διαδικτυακό κόσμο!

2.

Brand Awareness & Αξιοπιστία: Διαθέτοντας επαγγελματικούς λογαριασμούς στα social media, κάνετε την επιχείρησή σας όχι μόνο γνωστή αλλά και αξιόπιστη. Έτσι, χτίζετε ακόμα μεγαλύτερο πελατολόγιο

3.

Κατανόηση των πελατών σας: Μέσα από τα social media μπορείτε να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας ουσιαστικά, λαμβάνοντας θετικές ή αρνητικές κριτικές, οι οποίοι συμβάλλουν στην βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρετε.

4.

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών: Διαθέτοντας λογαριασμούς στα social media μπορεί ο πελάτης σας να επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα, μιας και τα social media είναι ένα ακόμα κανάλι επικοινωνίας.

5.

Αύξηση Επισκεψιμότητας & Πωλήσεων στο Website σας: Μέσα από τα social media μπορείτε να παρουσιάζετε προϊόντα ή υπηρεσίες και να “στελνετε” τον χρήστη στο website σας, όπου μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά του. Έτσι τα social media γίνονται ένα μοναδικό εργαλείο για την άυξηση των πωλήσεων από το website σας.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

    Αυτό ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και εφαρμόζονται η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι της Google.

    Top